петък, 6 юли 2012 г.

Прозорец към природата

Да правиш бизнес с уникален продукт не е лесна работа. Мога да сравня работата на приятелите от freen с новаторските идеи на лидера в творческите решения в ИТ - Apple.

Връщането към Природата е неминуема стъпка за бъдещото човечество, което трябва да намери органичната си връзка с Нея, Космоса - цялото битие. Freen правят стъпка натам, може би навътре. Отварят един прозорец на качество, естетика. но най-вече на аромати - създадени с Любов. Ароматите са причина да обичаме, да се вдъхновяваме, да мечтаем...

За първи път се пръснах с БИО парфюм и знаете ли - при възможност ще си купя такъв. Ароматите изцеляват и носят послание, което хората от freen се опитват да предадат, на цената на много труд, новаторство и една основа, която не подвежда - самата Природа.



На откриването на магазина на ул. Преспа 7 в София, бяха колеги работещи в областта на дизайна, изкуството, артисти и други - привърженици на идеята за качество, за нещо различно - от калибъра и с размаха на покойния Стив Джобс.

Freen може би ще се окаже "Зелената Ябълка" на българската БИО продукция, времето ще покаже...

В магазин freen ще можете да получите компетентна консултация по отношение на предлаганите БИО продукти. Последните можете да разгледате и на сайта  -
http://www.freen.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар