събота, 24 ноември 2012 г.

Да подаряваш от сърце...

Ръчно изработените подаръци са една привилегия - както за подаряващия, така и за получаващия подаръка. Изработени с много любов и творчески порив - те нямат аналог сред комерсиалните продукти. Всеки един подарък направен на ръка е уникален, със собствените си чар и несъвършенства понякога - също както всичко живо в природата.

Магазин Джуа приема предизвикателството да предложи на своите клиенти - както подбрани дрехи, така и уникални подаръци - играчки, произведения на изкуството, керамика, ръчно рисувани шалове, чадъри и сувенири. Авторите дръзват да разчупят стереотипа на купувача и провокират - да подари нещо уникално и правено със сърце.

Екипът на Джуа е един от малкото даващ пространство на наши самобитни творци, да изложат своите търсения в областта на приложните изкуства. И къде другаде бихте могли да си поръчате бебешко сакче или шита персонална подвързия за любимата си книга? Ръчно изработените сувенири и подаръци - нерядко сътворени с подръчни и дори материали пригодени за рециклиране, са хоризонт встрани от шир-потребата и показват лично отношение.

Не на последно място - Джуа се опитва, в центъра на София да създаде среда, в която творци и ценители, да се срещнат и обменят идеи, да се докоснат до вътрешните си светове чрез изразните средства на изкуството и прехвърлят мост през който да преминат заедно. Очаква се и организиране на творчески Уъркшопи.

* * *

Повече за подаръците, дрехите и уникалните сувенири които можете да закупите от магазин Джуа можете да научите от Фейсбук страницата или запълващия се постепенно с продукти - Интернет сайт - електронен магазин.

Ръчно изработени подаръци



Няма коментари:

Публикуване на коментар